Postitustele nime alla kirjutamine
4 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Postitustele nime alla kirjutamine
Tere,
Lugesin ja mõtlesin, et oleks tore kui edaspidi foorumisse postitusi lisavad inimesed ka oma nime lihtsalt alla kirjutaksid.
Inimlikum ja meeldivam suhelda lihtsalt.
Rain
Lugesin ja mõtlesin, et oleks tore kui edaspidi foorumisse postitusi lisavad inimesed ka oma nime lihtsalt alla kirjutaksid.
Inimlikum ja meeldivam suhelda lihtsalt.
Rain
Korter 28- Postituste arv : 10
Re: Postitustele nime alla kirjutamine
kas kuidagi saab äkki vaikimisi seadetega määrata, et alati ilmubki nimi postituse alla? ma olen suhteliselt võhik sel alal, aga tean, et osades foorumites see nii on
Evelin
Evelin
Korter 27- Postituste arv : 62
Et nimi alla automaatselt tuleks, peab seadistuses panema endale allkiri, ja allkirja tekstiks siis oma nimi.
Kuid minu arust palju suurem probleem on need isikud kes ennast erinevate nö hüüdnimede taha peidavad. Nt "ecco". Kuna tegemist ei ole nö avaliku foorumiga, siis oleks mõistlikum kasutada kasutaja nimena korteri numbrit, et kõik teaksid milline korter mida arvab asjast majas.
Kuid minu arust palju suurem probleem on need isikud kes ennast erinevate nö hüüdnimede taha peidavad. Nt "ecco". Kuna tegemist ei ole nö avaliku foorumiga, siis oleks mõistlikum kasutada kasutaja nimena korteri numbrit, et kõik teaksid milline korter mida arvab asjast majas.
Korter 21- Postituste arv : 57
kasutaja ecco ei ole minu teada enam kasutajaks. samuti eemaldatakse kõik kasutajad, kelle kasutajanimes ei sisaldu korteri numbrit.
Korter 27- Postituste arv : 62
Kõigile on öeldud
Kõigile on teada antud, et kasutaja nimes peab olema korteri nr, kui mõni sellest aru ei saa siis kurb küll. Praegusel hetkel, need kasutajad kes registreerivad ennast mingi teise nimega eemaldatakse.
Arti
Arti
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1