maepealse14.ee/mp14.ee
+2
Korter 3
korter37
6 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
maepealse14.ee/mp14.ee
Ettepanek siis registreerida viisakas .ee domeen. xxx.com/~kasutaja on nagu väga 90-ndad
Vajadusel võin seda tasuta ise teha.
Martin
Vajadusel võin seda tasuta ise teha.
Martin
korter37- Postituste arv : 2
Re: maepealse14.ee/mp14.ee
kui see on tehniliselt võimalik ja tasuta, siis pooldan kah muutmist
Korter 27- Postituste arv : 62
Täpselt ei tea
Tasuta registreerida ei ole eriti keeruline aga kas selle eest iga kuu mingi tasu ei pea hakkama maksma. Ntx peab ostama aastase paketi vms?
www.maepealse14.ee
Asjalood on nüüd niimoodi. KÜ nimele on ära registreeritud domeen www.maepealse14.ee. Aga kuna meie aadress pidi olema 90ndate sugemetega ( ~maepealse14 ) ja kuna me tahame olla igati kaasaegsed siis uurisin järgi, et see lõbu hakkab meile maksma 30 krooni kuus + kindlasti veel mingid kulud. Tasuta lõunaid ei ole.
Nüüd ongi küsimus kas meil on seda vaja või mitte? Mind isiklikult ei häiri kuna kasutan kiirlinki. Avaldage oma arvamust.
Arti
Nüüd ongi küsimus kas meil on seda vaja või mitte? Mind isiklikult ei häiri kuna kasutan kiirlinki. Avaldage oma arvamust.
Arti
kui see summa korterite peale ära jagada, siis ei ole tegu mingi märkimisväärse summaga, samas- minu arvamus on, et miks me peaks üldse midagi maksma, kui saab ka teisiti? minu jaoks ei muutuks midagi, sest olen ka pannnud kiirlingiks koduka aadressi.
Korter 27- Postituste arv : 62
Samuti ei häiri ka see aadress mis olemas on.
Kuid samas kui keegi selle asja ära teeb, siis ei häirik paar krooni igakuises arves lisaks.
Peaasi, et see "+ mingisugune kulu" liiga suureks ei läheks.
Kuid samas kui keegi selle asja ära teeb, siis ei häirik paar krooni igakuises arves lisaks.
Peaasi, et see "+ mingisugune kulu" liiga suureks ei läheks.
Korter 21- Postituste arv : 57
Mina arvan...
Et see 30 krooni ei ole kellelegi üle jõu aga küll sellele inimesele kes peab arveid koostama. Lisa ülesanne juures ( iga kuu ). Aga vaatab ja mõtleb seda asja alati on ju võimalik midagi kokku leppida. Sellepärast ootamegi tagasisidet siia teemasse. Kõik kes on praegu registreerunud võiks oma arvamust avaldada, kedagi selle eest hukka ei mõisteta.
Arti
Arti
Samuti ei häiri, kuna ka meil on kiirlingi all
Kairi
Kairi
Korter 33- Postituste arv : 31
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1